Hlavní navigace

Anonymous údajně předají v Praze své požadavky firmě Phillip Morris

31. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Včera ve večerních hodinách dorazil do redakčních e-mailových stránek několika českých zpravodajských deníků a televizí e-mail s názvem Anonymous Praha předají požadavky reprezentantům nadnárodního kapitálu. Byl odeslán z adresy  anonymouscz2012@gmail.com a informoval o tom, že skupina Anonymous Praha zítra v 11:11 předá své požadavky zástupcům firmy Philip Morris jako reprezentantovi nadnárodního koncernu.

Včera ve večerních hodinách dorazil do redakčních e-mailových stránek několika českých zpravodajských deníků a televizí e-mail s názvem Anonymous Praha předají požadavky reprezentantům nadnárodního kapitálu. Byl odeslán z adresy  anonymouscz2012@gma­il.com a informoval o tom, že skupina Anonymous Praha zítra v 11:11 předá své požadavky zástupcům firmy Philip Morris jako reprezentantovi nadnárodního koncernu.

BRAND24

Z e-mailu není přitom jasné, čeho by se vlastně měly požadavky týkat, zdali souvisí s kauzou smlouvy ACTA a proč padla volba právě na společnost Philip Morris. Informaci o údajném předání požadavků nelze ověřit z dalšího zdroje a proto je nutné počítat i s variantou, že se někdo rozhodl přiživit na, v posledních dnech propíraném tématu, z médií si vystřelil a bude čekat, kdo se e-mail chytí a bude ve čtvrtek postávat na pražském Karlově náměstí před budovou tabákové firmy.

V e-mailu se dále píše, že: Na akci plynule navazuje ve čtvrtek ve 14 hodin další performance Anonymous. V tuto dobu bude probíhat protest proti mezinárodní smlouvě ACTA, který organizují Piráti.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).