Hlavní navigace

AppZapp pomůže najít změny cen aplikací v iTunes i Google Play

7. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

AppZapp se bude hodit, pokud chcete najít aplikace v iTunes i Google Play u kterých došlo ke změně ceny – ať už jde o snížení ceny nebo mimořádné prodeje zdarma. Postačí nainstalovat ZappApp aplikaci (Google Play, iTunes) na mobilní telefon či tablet a čas od času sledovat, jestli se něco zajímavého neobjevilo za výhodnou cenu.

AppZapp se bude hodit, pokud chcete najít aplikace v iTunes i Google Play u kterých došlo ke změně ceny – ať už jde o snížení ceny nebo mimořádné prodeje zdarma. Postačí nainstalovat ZappApp aplikaci (Google Play, iTunes) na mobilní telefon či tablet a čas od času sledovat, jestli se něco zajímavého neobjevilo za výhodnou cenu.

  

Případně si můžete v AppZapp vytvořit účet a nastavit i sledování konkrétních aplikaci – získáte tak upozornění,  pokud zrovna u té vaší vytoužené došlo ke změně. V iOS verzi lze i synchronizovat stav vašich aplikací a najdete tam řadu dalších funkcí, které ve verzi pro Android nejsou. Pokud se budete registrovat, možná narazíte na stejnou zvláštnost jako já – účet vytvořený „na Androidu“ není vidět na „iPadu“ – tam si vytvoříte účet znovu. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).