Hlavní navigace

Centrum.cz spouští novou homepage (aktualizováno)

6. 1. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Centrum Holdings hodlá dnes spustit svou novou homepage. Mělo by se tak stát kolem 13:00 a když po první hodině odpolední přijdete na Lupu, najdete zde i zevrubné zhodnocení. Aktualizace (15:04, Jiří Macich): Nová homepage zatím běží na http://beta.centrum.cz. Stránka se nese na vlně Web 2.0. Skládá se z jednotlivých boxů, které si uživatelé mohou upravovat, přesouvat, přidávat nebo odebírat dle libosti. Jedním z dostupných boxů je výběr videí z YouTube nebo prohledávání Wikipedie. K dispozici…

Centrum Holdings hodlá dnes spustit svou novou homepage. Mělo by se tak stát kolem 13:00 a když po první hodině odpolední přijdete na Lupu, najdete zde i zevrubné zhodnocení.

Aktualizace (15:04, Jiří Macich): Nová homepage zatím běží na http://beta.cen­trum.cz. Stránka se nese na vlně Web 2.0. Skládá se z jednotlivých boxů, které si uživatelé mohou upravovat, přesouvat, přidávat nebo odebírat dle libosti. Jedním z dostupných boxů je výběr videí z YouTube nebo prohledávání Wikipedie. K dispozici je též RSS čtečka.

K tématu: Centrum Holdings: spouštíme nové Centrum.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).