Hlavní navigace

Další problém s ICQ v Mirandě a návod jak na něj

11. 7. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Máme tu pravděpodobně další pokus o odříznutí od komunikační sítě ICQ uživatele alternativních klientů jako je třeba oblíbená Miranda. Podle fóra na českých stránkách Mirandy problémy začaly někdy okolo úterní 17. hodiny. Některým uživatelům se nepodařilo přihlásit. K vyřešení problémů stačí stáhnout nejnovější verzi patřičného plug-inu. Získaný soubor icq.dll nahrajde do složky s plug-iny Mirandy (např. C:\Program Files\Miranda IM\Plugins) a potvrďte přepsání toho původního. Při tomto procesu…

Máme tu pravděpodobně další pokus o odříznutí od komunikační sítě ICQ uživatele alternativních klientů jako je třeba oblíbená Miranda. Podle fóra na českých stránkách Mirandy problémy začaly někdy okolo úterní 17. hodiny. Některým uživatelům se nepodařilo přihlásit. K vyřešení problémů stačí stáhnout nejnovější verzi patřičného plug-inu. Získaný soubor icq.dll nahrajde do složky s plug-iny Mirandy (např. C:\Program Files\Miranda IM\Plugins) a potvrďte přepsání toho původního. Při tomto procesu musí být Miranda zavřena.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).