Hlavní navigace

David Hác přechází od N-Joy.cz do portálu Centrum.cz (aktualizováno)

29. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podle našich informací z důvěryhodného zdroje David Hác opouští společnost FunPower provozující videoportál N-Joy.cz, jejíž vznik sám v roce 2005 inicioval. Dosavadní ředitel společnosti FunPower míří do portálu Centrum.cz, kde by měl mít na starost chystaný projekt točící se okolo online videa, o němž se v kuloárech mluví již delší čas. Podle doposud nepotvrzených informací by společnosti FunPower měl nově šéfovat člověk přicházející od zaniklého projektu AllPeers. Během dnešního dne by měly…

Podle našich informací z důvěryhodného zdroje David Hác opouští společnost FunPower provozující videoportál N-Joy.cz, jejíž vznik sám v roce 2005 inicioval. Dosavadní ředitel společnosti FunPower míří do portálu Centrum.cz, kde by měl mít na starost chystaný projekt točící se okolo online videa, o němž se v kuloárech mluví již delší čas. Podle doposud nepotvrzených informací by společnosti FunPower měl nově šéfovat člověk přicházející od zaniklého projektu AllPeers. Během dnešního dne by měly být k dispozici oficiální informace. Jakmile je získáme, budeme vás informovat.

Aktualizace (12:13): Novým technickým ředitelem společnosti FunPower byl oficiálně jmenován Ondřej Brablc, který předchozí dva roky působil na pozici Director of Engineering ve společnosti AllPeers. Třiatřicetiletý Brablc bude mimo jiné zodpovědný za rozšiřování obsahu a služeb projektů N-Joy.cz a Videopohledni­ce.cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).