Hlavní navigace

E-mailový klient Postbox nebude zdarma

29. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nadějně se vyvíjející e-mailový klient Postbox, který je založen na Thunderbirdu, bude od finální verze výhradně placeným softwarem. Do konce srpna běží slevová akce, kdy zájemci třeba z řad dosavadních betatesterů mohou za licenci ušetřit 33 procent z její ceny. Jedna licence tak nyní vyjde na 29,95 dolaru. Za příplatek 9,95 dolaru lze získat rodinnou multilicenci až pro pět osob žijících pod jednou střechou. Uvidíme, jestli si spíše uživatelé nenajdou cestu zpět k Thunderbirdu. Zvláště pak až…

Nadějně se vyvíjející e-mailový klient Postbox, který je založen na Thunderbirdu, bude od finální verze výhradně placeným softwarem. Do konce srpna běží slevová akce, kdy zájemci třeba z řad dosavadních betatesterů mohou za licenci ušetřit 33 procent z její ceny. Jedna licence tak nyní vyjde na 29,95 dolaru. Za příplatek 9,95 dolaru lze získat rodinnou multilicenci až pro pět osob žijících pod jednou střechou. Uvidíme, jestli si spíše uživatelé nenajdou cestu zpět k Thunderbirdu. Zvláště pak až vyjde jeho dlouho očekávaná třetí generace, která také bude podporovat panely nebo konverzace.

Kromě zveřejnění obchodního modelu přišli tvůrci i s již čtrnáctou betaverzí, která přináší některé zajímavé novinky. Například je to kompatibilita s kalendářovým rozšířením Lightning, respektive s jeho upravenou verzí. Podporováno je nyní také rozšíření Zindus umožňující synchronizaci adresáře s kontakty z účtu freemailové služby Gmail. Pro uživatele Windows Vista a Windows 7 má Postbox 1.0 Beta 14 nový vzhled uživatelského rozhraní. Vylepšena také byla podpora konverzací. (JasnaPaka Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).