Hlavní navigace

Facebook doplňuje hashtagy, ale musíte mít trpělivost

13. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Než se mezi všechny uživatele Facebooku rozšíří podpora hashtagů, potrvá to i několik týdnů. Co to ale je proti pěti či více letům zpoždění…

Facebook oznámil, že se uživatelé mohou těšit na hashtagy, tedy možnost do svých příspěvků pomocí kombinace znaku „#“ a slova doplnit „štítek“. Ten se promění v klikací odkaz, stejně jako je tomu už dlouhé roky u Twitter či Google+. 

Twitter přitom můžeme považovat za sociální síť, která hashtagy přivedla k masovému použití. Dnes je najdete i na dalších sociálních sítích a platformách.

Na hashtagy si ale budete muset počkat, Facebook uvádí, že se postupně objeví u uživatelů  během několika příštích týdnů. Na zavádění hashtagů je ale zajímavé i to, že je Facebook nijak nevyužívá pro reklamu – přitom právě hashtagy jsou v tomto ohledu velmi vhodným nástrojem. Firmám a inzerentům je ale doporučuje používat. Jejich účinek prý dostatečně „znásobí“.


 Zdroj: Introducing Hashtags on Facebook

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).