Hlavní navigace

Firefox 3.1: na co se mohou uživatelé těšit

12. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vývojáři z Mozilla Corporation už na svých rýsovacích prknech mají plán Firefoxu 3.1. Závratné novinky vzhledem k označení verze očekávat nelze, ale přece jen se některé zajímavé změny najdou. Půjde (tedy podle předběžných plánů) například o vylepšení prohlížení stránek v panelech v podobě náhledů stránek při přepínání panelů. Správce stránek z Firefoxu 3.0 nahradí nový Správce knihoven, který navíc bude obsahovat i historii ze Správce stahování, takže uživatelé kompletní historii najdou na…

Vývojáři z Mozilla Corporation už na svých rýsovacích prknech mají plán Firefoxu 3.1. Závratné novinky vzhledem k označení verze očekávat nelze, ale přece jen se některé zajímavé změny najdou. Půjde (tedy podle předběžných plánů) například o vylepšení prohlížení stránek v panelech v podobě náhledů stránek při přepínání panelů. Správce stránek z Firefoxu 3.0 nahradí nový Správce knihoven, který navíc bude obsahovat i historii ze Správce stahování, takže uživatelé kompletní historii najdou na jednom místě. Správce knihoven také přijde s vylepšeným tagováním a prohledáváním záznamů. První alfaverze Firefoxu 3.1 by měla vyjít ještě během první poloviny prázdnin. Ostrá verze pak do konce letošního roku.

Pokud jde o finální Firefox 3.0, tak ten přijde dost možná už příští týden, ale ještě vyšla jeho snad už poslední testovací verze Release Candidate 3. Vychází kvůli chybě, která se objevila pod Mac OS X. (JasnaPaka Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).