Hlavní navigace

Google a Apple jednají o "iTV"

18. 9. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

CEO Googlu Eric Schmidt byl před časem jmenován do správní rady Applu a Apple před pár dny oznámil vývoj nového hardwaru umožňujícího propojení televize a počítače s pracovním názvem iTV. Spojení těchto dvou informací vyvolalo řadu ničím nepodložených dohadů týkajících se možné spolupráce obou společností. Podle amerického magazínu Newsweek se však jakási dohoda mezi Applem a Googlem rýsuje. Marissa Mayerová z Googlu potvrdila, že jistá jednání skutečně probíhají. Případná integrace Google…

CEO Googlu Eric Schmidt byl před časem jmenován do správní rady Applu a Apple před pár dny oznámil vývoj nového hardwaru umožňujícího propojení televize a počítače s pracovním názvem iTV. Spojení těchto dvou informací vyvolalo řadu ničím nepodložených dohadů týkajících se možné spolupráce obou společností. Podle amerického magazínu Newsweek se však jakási dohoda mezi Applem a Googlem rýsuje. Marissa Mayerová z Googlu potvrdila, že jistá jednání skutečně probíhají. Případná integrace Google Videa do iTV by časem mohla být nebezpečnou alternativou ke klasickým televizím. (BBC News)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je bývalým redaktorem Lupa.cz, nyní pracuje jako konzultant v BCG. Vystudoval ekonomii a právo. Občas bloguje: jilm.cz a často tweetuje: @jilm.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).