Hlavní navigace

Google Docs v tichosti zvětšilo prostor na 5GB, předzvěst přichodu Google Drive?

24. 4. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Možná jste si ani nevšimli, ale vaše Google Docs (včetně Google Apps podoby) mají poněkud více úložného prostoru. 5120MB přesně, tedy nějakých těch zhruba 5 GB. Právě tento týden se všeobecně předpokládá, že Google spustí roky očekávaný Google Drive. Kolik prostoru v Google Docs máte, si můžete ověřit buď v Nastavení (Settings) nebo rozkliknutím šipky pro nahrání (upload) souborů. Původní velikost prostoru v Google Docs byla 1GB. Stále platí, že soubory konvertované do „vnitřního“ formátu…

Možná jste si ani nevšimli, ale vaše Google Docs (včetně Google Apps podoby) mají poněkud více úložného prostoru. 5120MB přesně, tedy nějakých těch zhruba 5 GB. Právě tento týden se všeobecně předpokládá, že Google spustí roky očekávaný Google Drive.

Kolik prostoru v Google Docs máte, si můžete ověřit buď v Nastavení (Settings) nebo rozkliknutím šipky pro nahrání (upload) souborů. Původní velikost prostoru v Google Docs byla 1GB. Stále platí, že soubory konvertované do „vnitřního“ formátu Google Docs se do zabraného místa nepočítají. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).