Hlavní navigace

V úterý 25. 6. si můžete v Liberci sáhnout na Google Glass

14. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Martin Pelant
Chcete se dozvědět o brýlích Google Glass více, než se píše? Chcete je vidět naživo a mít možnost si je na místě sami vyzkoušet?

Google Glass přijede do Liberce představit Martin Pelant, a to v úterý 25. 6., na setkání pořádané GDG Spaghetti Code Liberec.

Martin Pelant právě zakončuje bakalářské studium na ČVUT‑FIT. Pro Android programuje již od začátku roku 2010 a ke konci roku 2011 začal pracovat jako androidí vývojář ve společnosti eMan s. r. o. Když byl v akademickém roce 2011/2012 na studijním výměnném pobytě na Milwaukee School of Engineering v USA, povedlo se mu dostat se na konferenci Google I/O.

[Martinovy fotky z Google I/O]

Martinovo pořadové číslo na Google Glass
Autor: Martin Pelant

Martinovo pořadové číslo na Google Glass

Dostal se tam díky soutěži Code Jam, koupit normální lístek se mu totiž nepodařilo. Na konferenci se zapsal do programu „Explorers“, a to mohl díky tomu, že měl tehdy adresu ve Spojených státech. Dostal pořadové číslo 975.

BRAND24

Pozvánka ke koupi Google Glass mu přišla v druhé půli letošního května. Protože už je dávno zpět v Čechách a právě se učí na státnice, nechal si brýle poslat ke strýčkovi do Wisconsinu a od něj přeposlat do Čech. (Strýček však celé přeposlání nechal na UPS, a tak má nyní Martin Pelant brýle Google Glass za cenu, za kterou by se prý v roce 1930 dalo pořídit nové auto… Naštěstí ho podpořil zaměstnavatel, eMan s. r. o.)

Máte-li zájem přijít se na Google Glass podívat v úterý 25. 6. v pět odpoledne do ulice Hálkovy 6 v Liberci, zapište se a pro jistotu průběžně sledujte stránku akce na Google+.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).