Hlavní navigace

HD DVD a Blu-ray čeká velká premiéra

14. 8. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Kasovní trhák Mission: Impossible III má být prvním celovečerním filmem, který půjde na trh nejen na běžných DVD, ale současně i ve formátech nové generace, tedy HD DVD a Blu-ray. Oficiální vydání je plánováno na 30. října 2006. (BetaNews) V minulých dnech se však také objevila zpráva, že první Blu-ray mechanika pro počítače od Sony nebude schopná přehrávat chráněné filmy. Společnost Sony se rozhodla mechaniku pustit do prodeje s tím, že funkci pro přehrávání chráněných titulů doplní později…

Kasovní trhák Mission: Impossible III má být prvním celovečerním filmem, který půjde na trh nejen na běžných DVD, ale současně i ve formátech nové generace, tedy HD DVD a Blu-ray. Oficiální vydání je plánováno na 30. října 2006. (BetaNews)

V minulých dnech se však také objevila zpráva, že první Blu-ray mechanika pro počítače od Sony nebude schopná přehrávat chráněné filmy. Společnost Sony se rozhodla mechaniku pustit do prodeje s tím, že funkci pro přehrávání chráněných titulů doplní později formou aktualizace firmwaru. (DailyTech)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).