Hlavní navigace

Kam se posouvá digitální trh? Přijďte na NetClub s Andreasem Demuthem

5. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Centrum Holdings
Hostem březnového NetClubu bude 20.3. CEO Centrum Holdings Andreas Demuth. Jak vidí jediný „nečeský“ CEO mezi velkými hráči náš „český online prostor“?

Andreas Demuth je od roku 2010 CEO společnosti Centrum Holdings, a je zodpovědný za činnost firmy také na Slovensku a v Chorvatsku. 

Před příchodem do Prahy působil deset let na vysokých manažerských pozicích v evropské pobočce internetového giganta AOL, v roce 2008 byl jmenován CEO německé centrály. Po studiích na Univerzitě v Bonnu nastoupil do vydavatelské skupiny Bertelsmann, kde před přestupem do AOL zastával pozici ředitele Finančních služeb v sídle v Dublinu.

Jaká je blízká budoucnost českých vydavatelů? Co mohou být na českém Internetu příští „velké věci“, bavíme-li se o obsahu a monetizaci? A kam se posune digitální trh v České republice v nejbližších letech?

Na tyto a další otázky moderátora Petra Koubského bude Andreas Demuth odpovídat na březnovém NetClubu, který proběhne 20. března v pražské Galerii Café Louvre.

Rozhovor bude probíhat v anglickém jazyce a nebude tlumočen do češtiny. Registrace na NetClub jsou otevřené na této stránce

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).