Hlavní navigace

Malí filmaři na webu

31. 10. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Občanské sdružení na podporu experimentálního filmu a audiovizuální tvorby Open Screen připravuje projekt Place of my life (web je ve výstavbě), jehož smyslem má být volnou formou motivovat děti k filmové tvorbě a umožnit jim vyjadřovat se tímto způsobem. Na webu bude přehlídka krátkých filmů zasílaných dětmi ve věku od 9 do 15 let. Ostatní návštěvníci budou moci filmy přehrávat, hodnotit a komentovat. Sdružení Open Screen momentálně hledá lidi, kteří by pomohli s grafickou podobou webu. Více…

Občanské sdružení na podporu experimentálního filmu a audiovizuální tvorby Open Screen připravuje projekt Place of my life (web je ve výstavbě), jehož smyslem má být volnou formou motivovat děti k filmové tvorbě a umožnit jim vyjadřovat se tímto způsobem. Na webu bude přehlídka krátkých filmů zasílaných dětmi ve věku od 9 do 15 let. Ostatní návštěvníci budou moci filmy přehrávat, hodnotit a komentovat. Sdružení Open Screen momentálně hledá lidi, kteří by pomohli s grafickou podobou webu. Více informací v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).