Hlavní navigace

Mall.cz hledá nové jméno a vypisuje soutěž

16. 8. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Síť internetových obchodů Mall.cz hledá nové jméno. Uvažujeme o změně názvu naší společnosti. Současný název má mnohé klady, ale špatně se vyslovuje, pamatuje a zapisuje. Vymyslet dobrý název je ale opravdu těžké. Proto jsme se rozhodli vyhlásit soutěž, uvádí tisková zpráva. Návrhy nového názvu je možné posílat do 31. srpna přes speciální formulář. Podmínkou je, aby se k novému názvu daly registrovat patřičné české, slovenské, polské, maďarské a německé národní domény a doména evropská tj. musí…

Síť internetových obchodů Mall.cz hledá nové jméno. Uvažujeme o změně názvu naší společnosti. Současný název má mnohé klady, ale špatně se vyslovuje, pamatuje a zapisuje. Vymyslet dobrý název je ale opravdu těžké. Proto jsme se rozhodli vyhlásit soutěž, uvádí tisková zpráva. Návrhy nového názvu je možné posílat do 31. srpna přes speciální formulář. Podmínkou je, aby se k novému názvu daly registrovat patřičné české, slovenské, polské, maďarské a německé národní domény a doména evropská tj. musí být volné. Na autora vítězného návrhu čeká finanční odměna ve výši 100.000 Kč (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).