Hlavní navigace

Martin Malý končí v Druidly, v Economii má postavit tým vývojářů pro inovace

1. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Startup Druidly opouští jeden z jeho zakladatelů. Martin Malý, známý na českém internetu pod identitou „Arthur Dent“, míří do vydavatelství Economia.

„Odešel jsem z Druidly, to už víte. Co budu dělat, to taky víte. Nevíte jen kde: ve vydavatelství Economia. Na půli cesty mezi redakcemi a IT,“ prozradil Martin Malý na svém blogu, kam po odchodu ze startupu Druidly míří.

Ve vydavatelské firmě, která vydává například Hospodářské noviny, Respekt nebo Ekonom, by měl podle vlastních slov postavit tým vývojářů pro inovativní projekty. 

Adam Javůrek a jeho kolega Štěpán Horn budou vytvářet nějaké inovace a s nimi na tom budou pracovat lidi jako je Lucie Tvarůžková, Petr Kočí, Honza Boček nebo Ondřej Vrtiška, tak jste si možná říkali, že tam chybí ten tým nadšených vývojářů, co jejich skvělé nápady zrealizuje do funkční webové podoby. No a ten tým začnu, až se rozkoukám, vytvářet právě já, spolu s těmito lidmi,“ píše Malý.

Tipy C

Druidly podle něj jeho odchodem nekončí, ale bude fungovat dál, upřesnil Malý na Facebooku. Na dotazy, jak se Malého odchod na chodu firmy projeví, zatím Lupě nikdo z Druidly neodpověděl. 

Aplikace pro publikování obsahu na mobilních telefonech získala loni v létě investici více než 2 miliony Kč, kterou do podniku vložil zakladatel legendárního diskusního serveru MaMedia Milan Votava.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).