Hlavní navigace

Microsoft se pokusí vydat Windows Vista v lednu

11. 7. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vedoucí činitelé společnosti Microsoft dnes oznámili, že Windows Vista pro podniky by měly být uváděny na trh v listopadu a širší vydání běžným uživatelům do ledna. Vedoucí představitel Microsoftu Bill Gates na technologické konferenci v Kapském Městě sdělil místním softwarovým partnerům, že je „80procentní šance“ na to, aby byla Vista připravena pro širší vydání podle plánu v lednu, uvedla mluvčí společnosti.

Vedoucí činitelé společnosti Microsoft dnes oznámili, že Windows Vista pro podniky by měly být uváděny na trh v listopadu a širší vydání běžným uživatelům do ledna.

Vedoucí představitel Microsoftu Bill Gates na technologické konferenci v Kapském Městě sdělil místním softwarovým partnerům, že je „80procentní šance“ na to, aby byla Vista připravena pro širší vydání podle plánu v lednu, uvedla mluvčí společnosti.

Objevují se spekulace, že by mohl být velmi očekávaný nový operační systém odložen, ačkoliv to zástupci společnosti odmítají.

Microsoft chtěl původně vydat nová Windows v roce 2005, poté vydání oddálil na rok 2006 a v březnu oznámil, že Vista budou znovu odloženy kvůli dalšímu vylepšování produktu. (Reuters)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor absolvoval Gymnázium Sokolov. A nyní studuje obor. Anglický jazyk a literatura v rámci studijního programu Filologie na. Filozofické fakultě MU.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).