Hlavní navigace

Microsoft vydá čtyři kritické záplaty pro Office

7. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Na březnové druhé úterý v měsíci nemá Microsoft naplánovanou ani jednu záplatu pro Windows. Naopak příští týden vyjdou čtyři kritické opravy pro kancelářskou sadu Office, kteřé řeší různé chyby umožňující útočníkům vzdálené vykonání nebezpečného kódu. Nejvíce zranitelná jsou Office 2000 vč. Excelu 2000 a Outlooku 2000. Pouze jedna ze čtyř záplat se coby kritická aktualizace týká i nejnovější verze Office 2007 resp. programu Outlook 2007. (Microsoft Security Bulletin Advance Notification for…

Na březnové druhé úterý v měsíci nemá Microsoft naplánovanou ani jednu záplatu pro Windows. Naopak příští týden vyjdou čtyři kritické opravy pro kancelářskou sadu Office, kteřé řeší různé chyby umožňující útočníkům vzdálené vykonání nebezpečného kódu. Nejvíce zranitelná jsou Office 2000 vč. Excelu 2000 a Outlooku 2000. Pouze jedna ze čtyř záplat se coby kritická aktualizace týká i nejnovější verze Office 2007 resp. programu Outlook 2007. (Microsoft Security Bulletin Advance Notification for March 2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).