Hlavní navigace

Mobilní aplikace Novinky.cz má novou verzi pro iPad

9. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Současnou verzi aplikace novinky pro iPhone si doposud stáhlo 25 371 lidí, kteří zobrazili více jak 15,5 milionu článků.

Mobilní aplikace zpravodajského serveru Novinky.cz se dočkala úprav. Nová verze uživatelům od včerejška nabízí přehrávání videí u článků, procházení kategorií, zobrazování nejpopulárnějšího komentáře a další vylepšení. K iPhonu přibyla i verze pro iPad. Majitelé Androidů si budou moci Novinky v nativní aplikaci číst od 24. prosince.

Novinky.cz ve verzi pro iPad

Novinky.cz ve verzi pro iPad

Seznam v mobilní aplikaci svého nejčtenějšího zpravodajského serveru vsadil na maximální jednoduchost: chronologické řazení článků, velké fotky a jednoduše zalomený text. Návrh uživatelského rozhraní vzešel původně od týmu, který je podepsán pod radikálním redesignem bulvárního Super.cz. Přidáním kategorií článků, tedy rubrik, se však Seznam vrací zpět k tradičnějšímu, pro uživatele komplikovanějšímu, pojetí. 

BRAND24

Aplikaci Novinek nedávno v anketě na Lupě pochválil konzultant Dušan Janovský: „Nikdy jsem nečetl Novinky. Změnilo se to, když vydaly aplikaci pro iPhone. V mnoha ohledech je přelomová,“ řekl.

Zdroj: Seznam Blog

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).