Hlavní navigace

MozBackup 1.4.8 podporuje Spicebird i Flock

19. 5. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

O víkendu vyšla nová verze nástroje MozBackup číslo 1.4.8. Připomínáme, že jde o praktický program českého původu pro zálohu dat a nastavení z několika populárních webových prohlížečů a e-mailových klientů v čele s Mozilla Firefoxem a Mozilla Thunderbirdem. Finální MozBackup 1.4.8 přináší podporu alternativního prohlížeče Flock a nadějného e-mailového klienta Spicebird. Novinkou je také obsažená podpora tzv. portable verzí podporovaných programů a možnost automatického spouštění zálohy dat.…

O víkendu vyšla nová verze nástroje MozBackup číslo 1.4.8. Připomínáme, že jde o praktický program českého původu pro zálohu dat a nastavení z několika populárních webových prohlížečů a e-mailových klientů v čele s Mozilla Firefoxem a Mozilla Thunderbirdem. Finální MozBackup 1.4.8 přináší podporu alternativního prohlížeče Flock a nadějného e-mailového klienta Spicebird. Novinkou je také obsažená podpora tzv. portable verzí podporovaných programů a možnost automatického spouštění zálohy dat. MozBackup 1.4.8 můžete stahovat také ze Slunečnice.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).