Hlavní navigace

Mozilla Thunderbird 2.0.0.16 opravuje osm chyb

24. 7. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Byla uvolněna opravná verze e-mailového klienta Mozilla Thunderbird. Nová verze nese označení 2.0.0.16 a na seznamu změn nalezneme opravu hned osmi chyb bezpečnostního charakteru. Tentokrát však nejde o chyby nijak zásadní resp. nebezpečnost opravovaných chyb je hodnocena velmi nízko. Šest je hodnoceno druhým nejnižším stupněm Moderate a dvě tím úplně nejnižším Low. I tak je ale jako již tradičně aktualizace uživatelům starších verzí doporučena. Mozilla Thunderbird 2.0.0.16 je k dispozici pro…

Byla uvolněna opravná verze e-mailového klienta Mozilla Thunderbird. Nová verze nese označení 2.0.0.16 a na seznamu změn nalezneme opravu hned osmi chyb bezpečnostního charakteru. Tentokrát však nejde o chyby nijak zásadní resp. nebezpečnost opravovaných chyb je hodnocena velmi nízko. Šest je hodnoceno druhým nejnižším stupněm Moderate a dvě tím úplně nejnižším Low. I tak je ale jako již tradičně aktualizace uživatelům starších verzí doporučena. Mozilla Thunderbird 2.0.0.16 je k dispozici pro všechny podporované platformy a nechybí ani česká lokalizace.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).