Hlavní navigace

Nefunguje vám Facebook? Problém je celosvětový, nehledejte chybu u sebe

21. 10. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Takřka klasické. V okamžiku výpadku Facebooku se o něm dozvíte na Twitteru. Postižení si tam jdou okamžitě ulevit.

Nejde vkládat příspěvky, nemůžete komentovat, nejdou nahrát obrázky? Nezoufejte a hlavně, jakmile se odhlásíte, zpět už se nedostanete. Čeká na vás pouze informace o tom, že Facebook bude brzy zpět. A že jste vyvolenými, kterým Facebook vylepšuje účet. Postihla vás údržba.

Facebook Will Be Back Soon

Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.

Downrightnow.com také potvrzuje několik desítek minut trvající problémy (zde) a na Twitteru najdete dostatek těch, kteří si sem přišli postěžovat, stačí hledat například „facebook down“. 

Znamená to hlavně to, že se můžete přestat strachovat, že máte zablokovaný účet (má to velmi podobné příznaky) nebo že děláte něco špatně. Je zbytečné zkoušet mobilní telefon, tablet. A nepomůže vám ani napojení jiných sítí na Facebook. Skrz prostě neprojde nic.

DODATEK 15:35 – Problémy stále trvají. Místo „Facebook Will Be Back Soon“ se ale setkáte s čistě prázdnou obrazovkou, bez jakékoliv informace. Výpadku Facebokou si mezitím všimla zahraniční média, ale nemají nic konkrétního – Facebook tradičně mlčí a na dotazy tisku neodpovídá.

DODATEK 16:15 – Na Twitteru se objevují komentáře o tom, jak se lidem podařilo přihlásit, ale stejně nemohou psát žádné příspěvky. S výjimkou Stránek, kam se příspěvky vkládat dají.

BRAND24

DODATEK 18:30 – Vše by mělo být opět funkční, Facebook tradičně přinesl vyjádření až po incidentu. A tradičně ho označuje vlastně za zanedbatelný. Reakce uživatelů i médií po celém světě tomu ale neodpovídají.

Earlier this morning, while performing some network maintenance, we experienced an issue that prevented some users from posting to Facebook for a brief period of time. We resolved the issue quickly, and we are now back to 100%. We’re sorry for any inconvenience we may have caused.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).