Hlavní navigace

Nové Sreality.cz: nový design, větší důraz na fotky, QR kódy

22. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Portál Seznam.cz spustil veřejnou betaverzi nové podoby svého realitního serveru Sreality.cz. Ta přichází s novým uživatelským rozhraním, předělanou navigací, větším důrazem na fotografie a zobrazováním polohy nemovitostí přes Mapy.cz. Dále jsou rozšířeny základní informace u inzerátů ještě před podrobnější popisem. Z našich zkušeností vyplývá, že vás zajímají hlavně fakta, proto se snažíme je upřednostnit před popisem, vysvětluje pro uživatele Seznam.cz. Novinkou je též podpora QR kódů, která…

Portál Seznam.cz spustil veřejnou betaverzi nové podoby svého realitního serveru Sreality.cz. Ta přichází s novým uživatelským rozhraním, předělanou navigací, větším důrazem na fotografie a zobrazováním polohy nemovitostí přes Mapy.cz. Dále jsou rozšířeny základní informace u inzerátů ještě před podrobnější popisem. Z našich zkušeností vyplývá, že vás zajímají hlavně fakta, proto se snažíme je upřednostnit před popisem, vysvětluje pro uživatele Seznam.cz. Novinkou je též podpora QR kódů, která tak sekunduje posílání odkazu na zobrazený inzerát e-mailem.

Spuštění nové verze plánujeme spolu s ještě dalšími vylepšeními na 1. dubna 2010. Pokud máte další zajímavé nápady či připomínky k nové verzi, můžete nám je rychle a snadno poslat prostřednictvím kontaktního formuláře, vzkazuje Seznam.cz přes svůj oficiální blog. Betaverze je k dispozici na adrese http://beta.sre­ality.cz. O serveru Sreality.cz se v posledních týdnech psalo hlavně v souvislosti se změnou poplatků, kterou nedávno po vlně kritiky Seznam.cz odvolal.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).