Hlavní navigace

iBee Store otevře dnes odpoledne, stojí za ním Zapakatel.cz a Jiří Carba

1. 11. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Praha se sice pravého Apple Store nedočká, ale další prodejna s výrobky Apple otevírá dnes v 15:00 odpoledne na Národní třídě.

iBee Store prozatím najdete hlavně na Facebooku – facebook.com/IBeeStore. Webové stránky www.ibee.cz jsou prozatím „mimo provoz“, ale lze předpokládat, že budou spuštěny zároveň s otevřením obchodu  (dodatek: předpoklad mylný, kupodivu ani v neděli 3. listopadu na webu není nic jiného, než „Site is offline“).

Jak nový obchod bude vypadat, je možné vidět na několika fotografiích, ale také na krátkém videu.  Pár fotografií najdete i na ibeestoreprague na Instagramu. Profil vznikl čerstvě i na Google+ (iBee Store).

představení na Muj-iPad.cz říká Luboš Golský, zakladatel iBee Store, říká: „iBee je můj nápad, moje vize, můj sen, který s pomocí přátel měním v realitu. Začínáme od začátku, ale každý den se budu přesvědčovat o tom, že laťka profesionality neklesne. S Vaší pomocí se budeme snažit být ti nejlepší.

Za iBee Store stojí prostřednictvím Golsky Group s.r.o (a CBA Invest Group a.s.) také Jiří Carba, jeden ze zakladatelů a majitelů slevového serveru Zapakatel.cz.

BRAND24

Podle informací od provozovatelů by měl mít iBee Store obvyklou podporu autorizovaného obchodu od Apple, kterou se po usilovném snažení podařilo před několika dny získat. 

iBee Store bude otevřen dnes, tedy v pátek 1. listopadu 2013, v 15:00. Najdete ho na adrese Národní 1022/77 v Praze. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).