Hlavní navigace

Oldřich Bajer je angel investor webu Zoot

2. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Po několika měsících zkušebního provozu uzavřel Zoot dohodu o spolupráci s Oldřichem Bajerem, zakladatelem portálu Netcentrum, který do Zootu vstupuje jako Angel investor. Od září byl Zoot spuštěn naostro, ale zatím se nedočkal velkého pochopení uživatelů. Podle oficiálních informací má „přes 30 000 pravidelných uživatelů, a od spuštění ostrého provozu v polovině září rapidně roste“.

Po několika měsících zkušebního provozu uzavřel Zoot dohodu o spolupráci s Oldřichem Bajerem, zakladatelem portálu Netcentrum, který do Zootu vstupuje jako Angel investor. Od září byl Zoot spuštěn naostro, ale zatím se nedočkal velkého pochopení uživatelů. Podle oficiálních informací má „přes 30 000 pravidelných uživatelů, a od spuštění ostrého provozu v polovině září rapidně roste“.

Koncem srpna Zoot obsahoval 1 300 vybraných nabídek a dnes je denně k dispozici přes 4 700, což je nárůst o 350 %. Slevu 50 % a vyšší pak přináší u 320 nabídek. Nabídky jsou tříděny na míru dle preferencí zákazníka – dostává pouze ty, o které má zájem. Ten projevují uživatelé zejména o nabídky předních značek z módy, elektroniky a kosmetiky. O Zoot jsme informovali při startu zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).