Hlavní navigace

Podle Skrz.cz dosáhnou letos české slevové servery obratu až 3 miliardy korun

11. 8. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Obrat tuzemských slevových serverů za prvních šest měsíců letošního roku činil podle údajů agregátoru slevových serverů Skrz.cz 1,3 miliardy korun. Petr Kováčik ze Skrz.cz předpokládá, že celkový obrat slevových serverů za rok 2011 může být až 3 miliardy korun. Proniknout úspěšně na trh, na kterém působí okolo 250 různých serverů, je dnes velmi složité. Nasycenost trhu je dobře patrná na slevových portálech velkých společností jako Aukro nebo Centrum. Přestože na českém internetu mají zavedené…

Obrat tuzemských slevových serverů za prvních šest měsíců letošního roku činil podle údajů agregátoru slevových serverů Skrz.cz 1,3 miliardy korun. Petr Kováčik ze Skrz.cz předpokládá, že celkový obrat slevových serverů za rok 2011 může být až 3 miliardy korun.

Proniknout úspěšně na trh, na kterém působí okolo 250 různých serverů, je dnes velmi složité. Nasycenost trhu je dobře patrná na slevových portálech velkých společností jako Aukro nebo Centrum. Přestože na českém internetu mají zavedené jméno, v oblasti hromadného nakupování se mezi zaběhlé servery probíjejí zatím jen s  obtížemi, tvrdí Kováčik.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).