Hlavní navigace

Přednáška o Google Apps ve školách

26. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Dne 28. května tohoto roku proběhne od 18:00 v Hotelu Josef na Praze 1 (Rybná 20) přednáška na téma Google Apps ve školách. Přednášet bude Jan Wagner, jehož jméno jistě není pravidelným čtenářům Lupy neznámé. Maximální počet účastníků je omezen na devadesát. Přednáška slibuje odpovědi na následující otázky: Jak vypadá nasazení Google Apps do školy se stovkami žáků a desítkami kantorů nebo do malé firmy v reálu? Jaké výhody a nevýhody tohoto řešení se projeví? Jaké další možnosti nabídka…

Dne 28. května tohoto roku proběhne od 18:00 v Hotelu Josef na Praze 1 (Rybná 20) přednáška na téma Google Apps ve školách. Přednášet bude Jan Wagner, jehož jméno jistě není pravidelným čtenářům Lupy neznámé. Maximální počet účastníků je omezen na devadesát. Přednáška slibuje odpovědi na následující otázky: Jak vypadá nasazení Google Apps do školy se stovkami žáků a desítkami kantorů nebo do malé firmy v reálu? Jaké výhody a nevýhody tohoto řešení se projeví? Jaké další možnosti nabídka aplikací Google uživatelům ze škol a firem přináší?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).