Hlavní navigace

Rockaway ulovilo Roberta Chmelaře. Manažer přichází z Mid Europa Partners

21. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jakub Havrlant chce posílit investiční sekci budovaného impéria. Začíná lovit i ve vodách velkých hráčů.

Dvanáct let se pohybuje v mezinárodních financích, teď si vyzkouší rychle rostoucí technologický a internetový byznys. Do Rockaway má přinést zkušenosti s řízením mezinárodních společností a věnovat se dlouhodobé investiční strategii. 

„Preferujeme podnikatelský přístup, chceme naše společnosti nejen řídit zpovzdálí, ale zároveň být součástí jejich rozvoje a přinášet jim přidanou hodnotu. Robert Chmelař je člověk, který přináší jak obrovské transakční zkušenosti, tak zkušenosti z řízení velkých firem a projektů,“ komentuje novou personální akvizici Jakub Havrlant.

Robert Chmelař sbíral zkušenosti především ve společnosti Mid Europa Partners.„Po více než 12 letech strávených ve světě velkých financí se těším na to, že budu mít možnost spolu s Jakubem a celým týmem budovat něco, co můžu považovat za své,“ vysvětluje Chmelař, který se rozhodl do skupiny Rockaway investovat i vlastní finanční prostředky.

BRAND24

Havrlantova skupina jede investice ve velkém stylu. Potom, co loni koupili Mall a Heureku, letos už stihli akvizici on-line prodejce zájezdů a dovolených Invia.cz

Peníze na jednu z největších nákupních šňůr historie tuzemského internetu poskytuje Havrlantovi především Daniel Křetínský a Patrik Tkáč, kteří jsou u E-commerce holdingu v podstatě od začátku. Nejsou ale sami, kdo si vybrali Jakuba Havrlanta jako dveřníka do světa internetového byznysu. Za Mall a Heureku už totiž tekly peníze z pokladny PPF

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).