Hlavní navigace

Safari míří na Windows, vydána veřejná betaverze

11. 6. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ze stránek společnosti Apple je možné stáhnout veřejnou betaverzi webového prohlížeče Safari pro Windows. Že prohlížeč doposud známý ze systému Mac OS X a počítačů značky Apple není ještě zdaleka připraven pro uživatele Windows potvrzuje třeba špatné zobrazování diakritiky. Safari je podle posledních statistik společnosti NetApplications třetím nejpoužívanějším prohlížečem ve Spojených státech. Přechod na něj doporučil svým uživatelům i Microsoft, když ukončil vývoj MSIE pro Mac. (upozornil…

Ze stránek společnosti Apple je možné stáhnout veřejnou betaverzi webového prohlížeče Safari pro Windows. Že prohlížeč doposud známý ze systému Mac OS X a počítačů značky Apple není ještě zdaleka připraven pro uživatele Windows potvrzuje třeba špatné zobrazování diakritiky. Safari je podle posledních statistik společnosti NetApplications třetím nejpoužívanějším prohlížečem ve Spojených státech. Přechod na něj doporučil svým uživatelům i Microsoft, když ukončil vývoj MSIE pro Mac. (upozornil Martin Hassman, děkujeme)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).