Hlavní navigace

Rozhodnutí o sázení po Internetu opět odloženo

14. 11. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ministerstvo financí dnes mělo rozhodnout o postoji k sázení po Internetu v České republice. Své rozhodnutí ovšem odložilo o dalších třicet dní, aby mohlo situaci kolem internetových sázek detailněji zvážit. Původní lhůtu prodloužilo celkem na šedesát dní. Českým sázkovým kancelářím tak dále utíkají peníze z internetových sázek, jež se přelévají k zahraničním sázkovým kancelářím odvolávajícím se na legislativu EU. Zda, jak a kdy se podaří ministerstvu financí sladit českou legislativu s…

Ministerstvo financí dnes mělo rozhodnout o postoji k sázení po Internetu v České republice. Své rozhodnutí ovšem odložilo o dalších třicet dní, aby mohlo situaci kolem internetových sázek detailněji zvážit. Původní lhůtu prodloužilo celkem na šedesát dní.

Českým sázkovým kancelářím tak dále utíkají peníze z internetových sázek, jež se přelévají k zahraničním sázkovým kancelářím odvolávajícím se na legislativu EU. Zda, jak a kdy se podaří ministerstvu financí sladit českou legislativu s nadřízenou legislativou EU, je tedy stále nejasné.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).