Hlavní navigace

Seminář na téma "Aukce kmitočtů v aktuálních souvislostech"

30. 3. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Informační institut,  nevládní a neziskové vědomostní centrum se zaměřením na výzkum v politických otázkách, autoři  Studie o selhání ČTÚ: Oligopol mobilních operátorů (PDF) (viz též ČTÚ si kritiku zaslouží – ale fundovanou) pořádá 3. dubna 2012 volně přístupný seminář „Aukce kmitočtů v aktuálních souvislostech“ (podrobnosti v pozvánce).  Seminář se koná na půdě Poslanecké sněmovny a pod záštitou mistopředsedy hospodářského výboru Aleše Rádla.

Informační institut,  nevládní a neziskové vědomostní centrum se zaměřením na výzkum v politických otázkách, autoři  Studie o selhání ČTÚ: Oligopol mobilních operátorů (PDF) (viz též ČTÚ si kritiku zaslouží – ale fundovanou) pořádá 3. dubna 2012 volně přístupný seminář „Aukce kmitočtů v aktuálních souvislostech“ (podrobnosti v pozvánce).  Seminář se koná na půdě Poslanecké sněmovny a pod záštitou mistopředsedy hospodářského výboru Aleše Rádla.

Poznámka – autor této zprávičky se chystá na semináři vystoupit s příspěvkem věnujícím se hlavně tomu, jak to vidí uživatelé (zákazníci) a co je  pro ně podstatné z pohledu budoucnosti mobilních komunikací. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).