Hlavní navigace

Seznam.cz bude mít předinstalované své aplikace v některých tabletech

26. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Aplikace služeb portálu Seznam.cz budou předinstalované v mobilních zařízeních značek Evolveo, Prestigio a Sencor. Česká portálová jednička se dohodla i na spolupráci s HTC.

Seznam.cz chce se svými službami více proniknout do chytrých mobilů a tabletů díky spolupráci hned s několika výrobci. V zařízeních značky Evolveo, Prestigio a Sencor budou předinstalované aplikace jeho služeb. Vedle primární aplikace Seznam.cz půjde o Mapy.cz, Novinky.cz, Firmy.cz a Stream.cz.

Evolveo, Prestigio ani Sencor nepatří mezi nejprestižnější značky, ale vyrábějí zejména levné tablety, o které je na českém trhu zájem. Dále se Seznam.cz dohodl se společností HTC na zprostředkování obsahu ze serverů Novinky.cz a ProŽeny.cz uživatelům chytrých mobilů.

BRAND24


Zdroj: Seznam.cz

HTC BlinkFeed přináší obsah ze serverů Novinky.cz a ProŽeny.cz na displeje mobilů HTC One a HTC Desire

Využita k tomu bude technologie HTC BlinkFeed. Díky ní se syndikovaný internetový obsah objevuje vždy po odemčení displeje přímo na domovské obrazovce systému. Technologii podporují telefony z řady HTC One a HTC Desire.

Seznam.cz chce majitelům těchto telefonů nabídnout také sportovní a bulvární zpravodajství. „Plánujeme do BlinkFeed doplnit i zprávy ze serverů Sport.cz a Super.cz,“ upřesňuje Norbert Gulevič z portálu Seznam.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).