Hlavní navigace

Seznam otevřel beta verzi svého nového Emailu veřejnosti

17. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Více než 570 čtenářů odpovědělo minulý týden v anketě u našeho článku kladně na otázku, zda si vyzkoušejí od základu předělanou službu Email české internetové jedničky Seznam.cz. Ode dneška mají možnost se do veřejného beta testu zapojit. Mohou k tomu využít odkaz na Sblogu nebo záložku „Vyzkoušejte“ na firemním facebookovém profilu.

Více než 570 čtenářů odpovědělo minulý týden v anketě u našeho článku kladně na otázku, zda si vyzkoušejí od základu předělanou službu Email české internetové jedničky Seznam.cz. Ode dneška mají možnost se do veřejného beta testu zapojit. Mohou k tomu využít odkaz na Sblogu nebo zá­ložku „Vyzkoušejte“ na firemním facebookovém profilu.

E-mailová schránka takto přihlášených uživatelů bude do Beta verze převedena během několika dnů. Je třeba počítat s tím, že během převodu dat bude schránka několik jednotek až desítek minut nedostupná – v závislosti na datovém objemu archivovaných e-mailů. „Cílem bety Emailu je připravit službu k postupnému pouštění do ostrého provozu během jara 2012,“ informuje mluvčí Seznamu Irena Zatloukalová.. 

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).