Hlavní navigace

Seznamte se se Silverlightem 2, začíná VORT-EX 08

18. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Před časem jsme vás informovali o vydání finální verze plug-inu Microsoft Silverlight 2 pro Internet Explorer, Mozilla Firefox a Apple Safari. V sekci Zdroják na našem sesterském serveru Root.cz dnes vyšel článek Silverlight 2: vytváříme ukázkovou aplikaci, který vývojáře seznamuje s tvorbou aplikací s pomocí této technologie od Microsoftu. Dozvíte se, co potřebujete pro samotný vývoj, jak vytvořit typickou ukázkovou aplikaci Hello world i jak jí vložit do HTML kódu a ke slovu se dostane i…

Před časem jsme vás informovali o vydání finální verze plug-inu Microsoft Silverlight 2 pro Internet Explorer, Mozilla Firefox a Apple Safari. V sekci Zdroják na našem sesterském serveru Root.cz dnes vyšel článek Silverlight 2: vytváříme ukázkovou aplikaci, který vývojáře seznamuje s tvorbou aplikací s pomocí této technologie od Microsoftu. Dozvíte se, co potřebujete pro samotný vývoj, jak vytvořit typickou ukázkovou aplikaci Hello world i jak jí vložit do HTML kódu a ke slovu se dostane i IsolatedStorage pro ukládání dat.

Připomínáme, že dnes začíná dvoudenní online konference VORT-EX 08, která se bude věnovat právě i použití technologie Silverlight či vývoji nových verzí prohlížeče Internet Explorer. Jednotlivé přednášky budou probíhat v anglickém jazyce. Registrovaní účastníci si budou moci stáhnout Windows Server Web Edition zdarma. Zdroják a Lupa jsou mediálními partnery akce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).