Hlavní navigace

Služba Volný TelefoNet je stále k dispozici i jednotlivcům

13. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Z řad našich čtenářů nám do redakce dorazila informace, že Volný přestal soukromým osobám nabízet VoIP službu TelefoNet a nadále jí poskytuje pouze firmám. Jak nám však řekla mluvčí operátora, Michaela Hajná, není to pravda: Službu Volný TelefoNet si prostřednictvím naší zákaznické linky mohou objednávat i soukromé osoby. Pouze ji v současné chvíli samostatně nenabízíme prostřednictvím webových stránek (v případě firem stále ano). V současné chvíli se snažíme najít cestu jak výhodné volání přes…

Z řad našich čtenářů nám do redakce dorazila informace, že Volný přestal soukromým osobám nabízet VoIP službu TelefoNet a nadále jí poskytuje pouze firmám. Jak nám však řekla mluvčí operátora, Michaela Hajná, není to pravda: Službu Volný TelefoNet si prostřednictvím naší zákaznické linky mohou objednávat i soukromé osoby. Pouze ji v současné chvíli samostatně nenabízíme prostřednictvím webových stránek (v případě firem stále ano). V současné chvíli se snažíme najít cestu jak výhodné volání přes Internet nabízet spolu s dalšími službami, tedy jako nadstavbu našich dalších služeb.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).