Hlavní navigace

Soutěž o nový design Lupy: známe vítěze!

1. 8. 2005
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Náš záměr převléci Lupu do nového kabátu se setkal s nebývalým zájmem designérů i hlasujících. Dva týdny jste mohli hlasovat pro některý z téměř tří desítek návrhů a zasílat nám připomínky ke každému z nich. Nyní přišel čas úsilí soutěžících i jejich fanoušků zúročit a vynést verdikt. Takže: vyhlašujeme vítěze soutěže o nový vzhled Lupy.
Soutěž již od jejího počátku provázela až nečekaná pozornost odborné veřejnosti. Svůj návrh mohlo zaslat kterékoliv designérské studio nebo jednotlivec, přičemž o podrobné zadání požádalo a do soutěže se tak přihlásilo více než sedmdesát zájemců. Z toho nakonec vzešlo 28 soutěžních návrhů, o nichž pak hlasovali čtenáři.

Právě zájem čtenářů a příznivců našeho a především vašeho serveru o to, jak nakonec nová Lupa bude vypadat, nás velice potěšil. Do uzávěrky soutěže jsme obdrželi téměř tři tisíce hlasů.

Mohli bychom jistě pokračovat výčtem dalších překvapivých a příjemných okolností soutěže, stejně jako popisem náročné práce, jež její přípravu a průběh provázela. Nechceme vás však příliš dlouho napínat, takže raději přikročíme k dlouho očekávanému okamžiku:

Vítězem soutěže o nový design Lupy se stává a hlavní cenu v podobě 20.000 korun získává Grafické studio ART-PGN Ivany Bednářové s návrhem číslo 20.

1770
Vítězný návrh Ivany Bednářové

BRAND24

Vítězce již byla dobrá zpráva doručena a udělala jí nemalou radost, stejně jako nám. Výsledný vzhled Lupy však bude záviset i na množství změn, které návrh Ivany Bednářové dozná v průběhu implementace. Jeho autorka však s další spoluprací předběžně souhlasila, a nic tak nebrání v započetí prvních výkopových prací na stavbě projektu Lupa.cz 2005.

Všichni ostatní soutěžící od nás na památku obdrží tričko Lupy. Zároveň bychom jim, stejně jako hlasujícím, rádi poděkovali za snahu, čas i názory a za všechno úsilí při spolupráci na podobě vašeho oblíbeného e-zinu. Další, tentokrát už opravdu finální kolo soutěže vás tak čeká v druhé polovině roku, kdy budete moci zhodnotit hotovou práci v „ostrém nasazení“. Kromě designu bude novinek celá řada, takže se nemusíte bát, že by už vás žádné další příjemné překvapení nečekalo. Zůstaňte tedy naladěni na www.lupa.cz a držte nám palce, ať pro vás všechny dárky stihneme zabalit :-)

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).