Hlavní navigace

Stream poslal Gebriana do ciziny, angažoval Čtvrtníčka a vydává knížky

30. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podzimní nabídka Streamu přináší nové pořady. Kancelář Blaník si dává do ledna pauzu, a tak ho nahradí příhody z autobazaru.

Petr Čtvrtníček vede svůj Autobazar Monte Karlo a od začátku října se rozjede na Streamu nový dvanáctidílný seriál.  „Slibujeme si od něj podobný úspěch jako se to povedlo Kanceláři Blaník,“ říká Lukáš Záhoř ze Streamu. 

Nových dílů se dočkají i další úspěšné seriály. Janek Rubeš se ve svém tažení posunul od taxikářů ke směnárnám a ještě k tomu vyrazil s Richardem Cacákem na výlet do Bizarního Japonska. Do ciziny se podíval i architekt Adam Gebrian, jehož kritické oko se v nových dílech zaměří i na zahraniční architektonické hrůzy.

BRAND24

Kromě pořadů Stream rozšířil i svou knižní edici. Zmizelá Šumava se dočkala i německé verze. Na Alze se objeví autobiografická kniha Karolíny Vrbasové jménem Chlapidárium a do distribuce se dostane kalendář Lenky Černé nebo kniha Ondřeje Šamárka Kritické momenty kosmonautiky.  



Stream se tlačí postupně i do mobilních zařízení. „U dětského obsahu dnes už tvoří dvě třetiny provozu aplikace. U ostatní produkce jsme na deseti procentech,“ dodává Záhoř.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).