Hlavní navigace

Telefónica O2 nabízí ADSL o prázdninách po koruně za měsíc

26. 6. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Telefónika O2 připravila slevovou akci týkající se ADSL. Všichni zákazníci, kteří si aktivují jakýkoliv tarif z rodiny O2 Internet ADSL v období od prvního července do posledního srpna tohoto roku, zaplatí za červenec a srpen jen po koruně místo standardní paušální ceny. Pokud k aktivaci dojde v průběhu srpna, bude sleva platit i do adekvátní části září. Příklad: zákazník si aktivuje službu 17. srpna a za období od 17. srpna do 16. září 2007 mu bude účtována jedna koruna a zbytek měsíce září…

Telefónika O2 připravila slevovou akci týkající se ADSL. Všichni zákazníci, kteří si aktivují jakýkoliv tarif z rodiny O2 Internet ADSL v období od prvního července do posledního srpna tohoto roku, zaplatí za červenec a srpen jen po koruně místo standardní paušální ceny.

Pokud k aktivaci dojde v průběhu srpna, bude sleva platit i do adekvátní části září. Příklad: zákazník si aktivuje službu 17. srpna a za období od 17. srpna do 16. září 2007 mu bude účtována jedna koruna a zbytek měsíce září bude poměrně vypočítán k ceně standardního měsíčního paušálu dle tarifu.

Zákazníci, kteří již začali využívat nového tarifu Start, také budou mít paušál během prázdnin jen po koruně za měsíc a to automaticky. Ostatní stávající zákazníci mají smůlu – akce se jich netýká (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).