Hlavní navigace

Twitter musel odstavit Tweetdeck, umožňoval přístup k cizím účtům

31. 3. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

TweetDeck, klient pro přístup k účtu na Twitteru, byl na na několik hodin kompletně odstaven – důvodem byla chyba, která umožňovala přístup k cizím účtům na Twitteru, ale i na Facebooku. @TweetDeck včera – TweetDeck is currently down while we look into an issue. Apologies for the inconvenience. @TweetDeck dnes ráno – TweetDeck is working again. Thanks for your patience. We apologize again for the inconvenience.

TweetDeck, klient pro přístup k účtu na Twitteru, byl na na několik hodin kompletně odstaven – důvodem byla chyba, která umožňovala přístup k cizím účtům na Twitteru, ale i na Facebooku.

@TweetDeck včera – TweetDeck is currently down while we look into an issue. Apologies for the inconvenience.

@TweetDeck dnes ráno – TweetDeck is working again. Thanks for your patience. We apologize again for the inconvenience.

Podle vyjádření na TheVerge (viz TweetDeck back online, unauthorized access was ‚random‘ and likely never ‚used maliciou­sly‘) šlo o „náhodně“ se vyskytující chybu a uživatelské účty neměly být nijak zneužity ani vážně ohroženy. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).