Hlavní navigace

U:fon zavádí nové tarify pro své „pevné linky“

22. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Telekomunikační operátor U:fon dnes představil dva nové tarify (resp. jeden nový a jeden inovovaný) kombinující hlasové služby a připojení k Internetu. Nový tarif U:fonův telefon s fofr internetem i přikrášlený tarif U:fonův telefon s internetem jsou orientovány pro stacionární využití, čemuž odpovídají i koncová zařízení. V zásadě jde o bezdrátovou pevnou linku a připojení k Internetu. U původního tarifu U:fonův telefon s internetem došlo k navýšení maximální přenosové rychlosti na 256 kbit/s.…

Telekomunikační operátor U:fon dnes představil dva nové tarify (resp. jeden nový a jeden inovovaný) kombinující hlasové služby a připojení k Internetu. Nový tarif U:fonův telefon s fofr internetem i přikrášlený tarif U:fonův telefon s internetem jsou orientovány pro stacionární využití, čemuž odpovídají i koncová zařízení. V zásadě jde o bezdrátovou pevnou linku a připojení k Internetu. U původního tarifu U:fonův telefon s internetem došlo k navýšení maximální přenosové rychlosti na 256 kbit/s. Limit FUP je nastaven na 1 GB měsíčně a po jeho překročení klesne rychlost připojení na pouhých 12 kbit/s. Cena tarifu včetně paušálu za hlasové služby činí 400 korun měsíčně a zahrnuje volná volání v rámci sítě.

Nový tarif U:fonův telefon s fofr internetem je vysokorychlostní variantou předchozí zmiňované nabídky pro náročnější uživatele. Jako obvyklou přenosovou rychlost U:fon udává tradičních 300 až 700 kbit/s. Limit FUP je tentokrát nastaven na 2 GB za týden. Cena měsíčního paušálu činí 600 korun a opět zahrnuje i bezplatné volání v rámci sítě. Novou nabídku pro „pevné linky“ doplňuje bezdrátový telefon Siemens DECT Gigaset AL140. (Mobil.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).