Hlavní navigace

Video z blogu redaktora Novy s chrochtajícími kolegy rozčílilo jejich šéfa

4. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Když televize Nova na svém zpravodajsko-bulvárním portálu tn.cz takřka přesně před rokem přišla s blogy tváří známých z televizní obrazovky, měla to být neformální komunikace s divákem. Jenže Jiří Dlabaja, reportér ze zpravodajství televize Nova, to tentokrát s tou neformálností zřejmě přehnal. Alespoň tak nějak to nyní hodnotí jeho nadřízení. Připravil a publikoval video, kde několik tváří z Televizních novin během práce předvádí na kameru chrochtání prasete, k němuž je při narážkách na tzv.…

Když televize Nova na svém zpravodajsko-bulvárním portálu tn.cz takřka přesně před rokem přišla s blogy tváří známých z televizní obrazovky, měla to být neformální komunikace s divákem. Jenže Jiří Dlabaja, reportér ze zpravodajství televize Nova, to tentokrát s tou neformálností zřejmě přehnal. Alespoň tak nějak to nyní hodnotí jeho nadřízení. Připravil a publikoval video, kde několik tváří z Televizních novin během práce předvádí na kameru chrochtání prasete, k němuž je při narážkách na tzv. prasečí chřipku nabádá Jiří Dlabaja. Na video upozornil Blesk.cz, kde je část videa stále k dispozici, přestože originál již byl z YouTube odstraněn.

To video bylo umístěno zde a vzniklo opravdu z toho, že polovina lidí v redakci pracovala na prasečí, dnes už nové chřipce. Když se redaktor redaktora zeptal co točí, tu a tam se ozval charakteristický zvuk. A pak už byl krůček od videa, pod kterým od prvopočátku bylo popsáno, že nechceme situaci zlehčovat, a že si přejeme, aby k nám nic takového nikdy nedorazilo, vysvětluje teď na svém blogu Jiří Dlabaja. Videem ale rozhořčil šéfa zpravodajství Novy, Martina Ondráčka. Nevím, jak to nazvat. Trapná klukovina! Strašná klukovina. Tohle jen tak nenechám, tím si buďte jisti, řekl prý během víkendu Blesku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).