Hlavní navigace

Vyšel K-Meleon 1.01

15. 8. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Po necelých 14 dnech od vydání Firefoxu 1.5.0.6 vychází i K-Meleon 1.01, který je právě na něm založen a opravuje tak chybu způsobující problémy při přehrávání videa ve formátu Windows Media. Ze stejného důvodu vyšel i balíček SeaMonkey 1.0.4. K-Meleon je poměrně mladý prohlížeč. Bývá označován jako nenáročný a rychlý. Samozřejmě podporuje prohlížení stránek v panelech a vedle jiných funkcí nabízí i vestavěnou RSS čtečku.

Po necelých 14 dnech od vydání Firefoxu 1.5.0.6 vychází i K-Meleon 1.01, který je právě na něm založen a opravuje tak chybu způsobující problémy při přehrávání videa ve formátu Windows Media. Ze stejného důvodu vyšel i balíček SeaMonkey 1.0.4.

K-Meleon je poměrně mladý prohlížeč. Bývá označován jako nenáročný a rychlý. Samozřejmě podporuje prohlížení stránek v panelech a vedle jiných funkcí nabízí i vestavěnou RSS čtečku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).