Hlavní navigace

Yahoo rozdá zaměstnancům iPhone 5, HTC nebo Lumie 920, s BlackBerry končí

17. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dobrá zpráva pro zaměstnance Yahoo a špatná pro zaměstnance firmy RIM, která vyrábí telefony BlackBerry: šéfka Yahoo Marissa Mayer rozeslala svým lidem e-mail, ve kterém slíbila, že každý z nich dostane od firmy nový smartphone, napsal server Business Insider. Na výběr mají z iPhonu 5, Samsungu Galaxy S3, HTC One X, HTC EVO 4G LTE a Nokia Lumia 920. Yahoo bude zaměstnancům platit také účty za data i hlasové služby. Firma zároveň oznámila, že končí s používáním smartphonů BlackBerry.

Dobrá zpráva pro zaměstnance Yahoo a špatná pro zaměstnance firmy RIM, která vyrábí telefony BlackBerry: šéfka Yahoo Marissa Mayer rozeslala svým lidem e-mail, ve kterém slíbila, že každý z nich dostane od firmy nový smartphone, napsal server Business Insider.

Na výběr mají z iPhonu 5, Samsungu Galaxy S3, HTC One X, HTC EVO 4G LTE a Nokia Lumia 920. Yahoo bude zaměstnancům platit také účty za data i hlasové služby. Firma zároveň oznámila, že končí s používáním smartphonů BlackBerry.

Nejde jen o vylepšení nálady ve firmě, ale také o chytrý krok, který má pomoci : „Chceme, aby naši zaměstnanci měli telefony, které používají naši uživatelé, abychom byli schopní pracovat a přemýšlet stejným způsobem, jako většina z nich,“ vysvětlila v interním e-mailu šéfka Yahoo.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).