Hlavní navigace

Yahoo zavírá další služby a weby a přináší dvě novinky

22. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Řadu končících produktů se Yahoo pokouší vyvážit novou podobou pošty pro iPad a tablety s Androidem. A také novým počasím pro iPhone.

Jarní úklid u Yahoo, Ani tak ne, pouze další končící služby (k 30. dubnu), které Yahoo nepovažuje za perspektivní. Českých uživatelů se většina změn pravděpodobně příliš nedotkne. Končí tak například Upcoming (zde je možné stáhnout data), které možná ani nevíte, že existovalo. Končí ale Yahoo! Deals, pokus Yahoo! o vstup do slevového podnikání. Končící Yahoo! SMS Alerts doporučuje firma nahradit mobilními aplikacemi.

Kupodivu končí i Yahoo! Kids (dříve Yahooligans), tedy web s obsahem a službami pro děti. A poslední končící službou je stará verze Yahoo! Mail, takže pokud jste ze zvyku tuto původní verzi ještě používali, rozlučte se s ní.

Připomeňme, že v březnu Yahoo oznámilo konec sedmi služeb – aplikace pro BlackBerry, Yahoo Message Boards, Sports IQ, Yahoo App Search, Yahoo Updates API, Yahoo Clues a Yahoo Avatars.

BRAND24

Zároveň s koncem dalších služeb Yahoo oznámilo novou podobu pošty pro tablety (iPad i Android) a nové počasí pro iPhone.

Zdroj: Sharpening our focus – to bring you new Yahoo! products

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).