Hlavní navigace

Czech Internet Forum – Vaculík, Míka, Neuberger, Ocásek. Už za týden

14. 10. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Marketingovou a digitální inspiraci, špičkové řečníky z Čech i zahraničí, přehled toho nejzajímavějšího z online světa slibuje 10. ročník Czech Internet Fora.

Už jen týden zbývá do začátku veletrhu digitální inspirace Czech Internet Forum 2015. Připraven je program ve třech paralelních programových blocích. Kromě hlavního sálu se bude přednášet v dalších dvou menších sálech zaměřených na marketingovou a digitální inspiraci. Vystoupí čtyři desítky přednášejících z Čech i zahraničí, kteří budou mluvit o aktuálních trendech, tipech a jejich zkušenostech.

Na koho se můžete těšit?

Jednou z nejvýraznějších osobností Czech Internet Fora je bez pochyby Juraj Vaculík, slovenský vizionář, lídr a majitel jedné z nejúspěšnějších reklamních agentur na Slovensku a ve střední Evropě MADE BY VACULIK. Investuje i do řady projektů. Jeho nejviditelnější investicí a startupem poslední doby je AeroMobil – revoluční spojení automobilu a letadla, které uchvátilo řadu odborníků a inženýrů po celém světě. Přijďte si poslechnout strhující příběh jedné z nejzajímavějších osobností česko-slovenského podnikání. Ptát se bude Ján Simkanič.

Určitě si nenechte ujít rozhovor s Eduardem Míkou, jednou z nejúspěšnějších osobností českého byznysu. Jeho účast na Czech Internet Foru je prvním veřejným vystoupením tohoto investora a podnikatele po několika letech. Třikrát po sobě se mu podařilo vybudovat a prodat miliardový byznys: poprvé se společností APP, což byla první veliká investice amerického rizikového kapitálu u nás. Podruhé na trhu nemovitostí. Potřetí s internetovým obchodem Mall.cz, kde jako investor a technický ředitel zásadně napomohl k posunu na nynější úroveň. O české a světové startupové scéně, o podnikatelské odvaze a technologiích budoucnosti si s ním bude povídat Petr Koubský.

V sálu inspirace vystoupí Oldřich Neuberger, který založil už několik internetových služeb, propojujících lidi. Seznamoval už pět miliónů lidí. Je zakladatelem jedné z nejatraktivnějších značek českého internetu Libimseti.cz. Kromě toho je spolutvůrcem iCollege, která poskytuje vzdělání pro podnikání na internetu. Nyní seznamuje Američany, Francouze a Brazilce na Ilikeyou.com. Jak se daří seznamovacímu odvětví ve světě a u nás? A je pro něj vedle sociálních sítí ve vysoce konkurenčním trhu 21. století místo? To prozradí na své přednášce.

Spojuje svět startupů a investorů i světy studentů, univerzit a firem. Vybudoval český startupový ekosystém (StartupYard a Node5). Podnikatel Petr Ocásek zažil díky práci na svém startupu AngelCam realitu Silicon Valley na vlastní oči a kůži. V Česku byste jen složitě hledali lepšího zprostředkovatele informací, faktů a emocí ilustrujících, jak tvrdý byznys v srdci internetového podnikání vypadá.

A to není vše, kompletní program a profily přednášejících najdete na webu Czech Internet Forum 2015.

KDY: 21. října, 2015
KDE: NÁRODNÍ DŮM NA VINOHRADECH, Praha

BRAND24

Registrovat se můžete přes ONLINE FORMULÁŘ.

Generálním partnerem akce je společnost Seznam.cz. Partnery dále jsou Active24, AdForm, Česká spořitelna, HyperMedia, iBILLBOARD RTB, LMC, MojeID, SentiOne, T-Mobile. Mediálním partnerem je MediaGuru. Produktoví partneři jsou Ackee, Jane Bond, POF GROUP s.r.o., Profi Catering a STRV. Pořadatelem a odborným garantem je server Lupa.cz. Produkčně akci zajišťuje vydavatelství Internet Info.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).