Hlavní navigace

Česká adventura Daemonica na Internetu za volitelný poplatek

28. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Již nějaký ten pátek se ve světě i u nás experimentuje s nabídkou obsahu ke stažení za poplatek, jehož výši si určí sám zákazník. Tím obsahem může být hudba, filmy nebo hry. V prostředí českého Internetu na sebe největší pozornost upoutaly experimenty hudebního portálu T-Music s nabídkou nových alb českých a slovenských interpretů ještě před jejich uvedením na klasický trh. Své štěstí v této oblasti nyní zkouší také společnost Cinemax zaměřující se na tvorbu počítačových her. Vytvořila…

Již nějaký ten pátek se ve světě i u nás experimentuje s nabídkou obsahu ke stažení za poplatek, jehož výši si určí sám zákazník. Tím obsahem může být hudba, filmy nebo hry. V prostředí českého Internetu na sebe největší pozornost upoutaly experimenty hudebního portálu T-Music s nabídkou nových alb českých a slovenských interpretů ještě před jejich uvedením na klasický trh. Své štěstí v této oblasti nyní zkouší také společnost Cinemax zaměřující se na tvorbu počítačových her. Vytvořila například dnes už legendární adventuru Ve stínu havrana.

Nyní za volitelný poplatek nabízí své novější dílo, konkrétně tedy adventuru Daemonica, v níž hlasy herním postavám propůjčili přední čeští herci a dabéři. Hra se dnes prodává za maloobchodní cenu 199 korun (při uvedení na trh stála 999 korun), ale z Internetu si ji lze stáhnout za libovolnou sumu. Platit lze kartou nebo přes PayPal. Do hodiny po zaplacení zákazníci obdrží e-mailem instrukce, jak si stáhnout instalační balíček. Cinemax má v plánu podobnou formou nabídnout i další hry.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).