Hlavní navigace

Do Česka přichází hudební služba rara.com

21. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Rara.com je od čtvrtka 20. prosince přístupná v dalších šesti zemích, a to v Česku, Polsku, Maďarsku a v Pobaltí. Celosvětově působí „jen“ v 33 zemích, ale na rozdíl od některých konkurentů také v USA. Zemí není počtem mnoho snad i proto, že rara.com přichází s místní lokalizací — nejen webového rozhraní, ale i lokalizací obsahovou: například Čechům by měla kromě hudby světové nabízet i hudbu místní.

Rara.com je od čtvrtka 20. prosince přístupná v dalších šesti zemích, a to v Česku, Polsku, Maďarsku a v Pobaltí. Celosvětově působí „jen“ v 33 zemích, ale na rozdíl od některých konkurentů také v USA.

Zemí není počtem mnoho snad i proto, že rara.com přichází s místní lokalizací — nejen webového rozhraní, ale i lokalizací obsahovou: například Čechům by měla kromě hudby světové nabízet i hudbu místní.

Rara má smlouvy se „všemi hlavními hudebními vydavatelstvími“: s Universal, se Sony, s EMI i s Warnerem, a s řadou menších distributorů, a tvrdí, že v nabídce má na 18 milionů skladeb. Technicky využívá rara.com služeb Omnifone.

BRAND24

Rara.com není laciná: po zkušebních sedmi dnech dostanete sice nejprve zaváděcí cenu 24 Kč měsíčně při poslechu pouze na PC, anebo 48 Kč, chcete‑li poslouchat i na zařízeních mobilních (také s podporou poslechu bez internetového připojení), po uplynutí zaváděcí lhůty tří měsíců však po vás budou chtít 120 anebo 240 korun měsíčně.

Do 31. ledna je na rara.com sváteční nabídka zpřístupňující playlisty sestavené několika celebritami — po zadání kuponu ve znění HOLIDAY2012.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).