Hlavní navigace

ePojištění vstoupilo do srovnávače nabídek operátorů Tarifomat

10. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Padesátiprocentní podíl získal Jan Barta v projektu, který má rozšířit záběr jeho vlajkové lodi i o prodej mobilních tarifů.

Pojištění, tarify a energie. ePojisteni.cz Jana Barty získává se vstupem do Tarifomatu nové klienty. Podle čísel firmy si mobil nebo elektřinu vybralo na srovnávacím webu přes 150 tisíc lidí a jen letos uzavřeli smlouvy za 340 milionů. 

Od vstupu většího partnera si majitel Tarifomatu Pavel Černoch slibuje v tiskové zprávě o obchodu především nárůst klientů s tím, že plánem je útok na čelo trhu v oblasti srovnávání cen plynu a elektřiny. ePojisteni.cz má totiž více než dvakrát víc zákazníků. 

BRAND24

Za nezveřejněnou částku získalo ePojištění padesátiprocentní podíl s opcí na kontrolní podíl ve firmě, kterou zakládal Roman NováčekPetr Fajmon před dvěma lety. Po odchodu z Tarifomatu přešli zakladatelé na druhou stranu, do virtuálního operátora Gorila mobil. Ten pak po pár měsících fungování prodali letos v létě O2

Barta letos už koupil slevový portál Zapakatel.cz, který byl podle údajů samotných služeb, podle obratu třetí největší službou na trhu. Čísla ovšem nelze ověřit z nezávislých zdrojů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).