Hlavní navigace

Google Docs, Gmail a Kalendář konečně opět v offline podobě

31. 8. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Offline Google Mail je aplikace v Chrome Web Store – HTML5 aplikace je založená na verzi Gmailu pro tablety a po instalaci do Chrome můžete pokračovat v používání Gmailu i bez internetového připojení. Google Docs a Kalendář se offline podoby dočkají během několik týdnů – bohužel u Docs prozatím nemůžete očekávat offline editaci. Na té se prozatím pracuje a v offline podobě tak budete moci pouze prohlížet soubory.

Offline Google Mail je aplikace v Chrome Web Store – HTML5 aplikace je založená na verzi Gmailu pro tablety a po instalaci do Chrome můžete pokračovat v používání Gmailu i bez internetového připojení.

Google Docs a Kalendář se offline podoby dočkají během několik týdnů – bohužel u Docs prozatím nemůžete očekávat offline editaci. Na té se prozatím pracuje a v offline podobě tak budete moci pouze prohlížet soubory.

Zdroj: Using Gmail, Calendar and Docs without an Internet connection

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).