Hlavní navigace

Google chystá sedmipalcový tablet — už na léto

25. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vyrábět jej má Asustek. S tvrzením přišly tchajwanské Digitimes, jež se odvolávají na zdroje mezi subdodavateli. Na trh má být tablet uveden prý v červenci. Prvotní objem dosáhne šesti set tisíc kusů. Asustek se ke zprávě odmítl pro Digitimes vyjádřit. Záměr uvést do půl roku vlastní, „vlajkový“ androidí tablet však prozradil novinářům Eric Schmidt (výkonný předseda představenstva Googlu) již v prosinci.

Vyrábět jej má Asustek. S tvrzením přišly tchajwanské Digitimes, jež se odvolávají na zdroje mezi subdodavateli. Na trh má být tablet uveden prý v červenci. Prvotní objem dosáhne šesti set tisíc kusů.

Asustek se ke zprávě odmítl pro Digitimes vyjádřit. Záměr uvést do půl roku vlastní, „vlajkový“ androidí tablet však prozradil novinářům Eric Schmidt (výkonný předseda představenstva Googlu) již v prosinci.

Digitimes tvrdí, že Google chtěl tablet původně uvést už v květnu, ale první podoba tabletu ani výrobní cena prý nesplnily očekávání, a uvedení se proto musilo odložit.

Apple posud ponechal sedmipalcový segment na pospas droidům a komukoliv, jelikož Steve Jobs se domníval, že sedm palců je na tablet prostě málo.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).